Friday, September 19, 2008

2008.09.11-2008.09.13

Åkte till Cannes. Först hitta parkeringshus och sedan ett frukostställe. Bara baguetter. Sedan gick vi vidare till mässområdet. Väl inne så började det regna. Vi tittade lite på det som var inne först. Efter en halvtimme slutade det regna och vi gick till bryggan för katamaraner.Där tillbringade vi hela dagen. Tittade och tittade. En del tyckte vi inte alls om och andra var bättre. Tog broschyrer och talade med utställare. Åkte hem vid 18-tiden. Stannade vid en affär och köpte vin, öl och ost. Satt och läste broschyrer och drack vin på kvällen.

Nästa morgon samma igen. På lunchen gick vi till en restaurang och åt pizza.Tur att vi gick så mycket så vi kunde gå ner den. Innan vi åkte ”hem” tog vi en öl och ett glas vin på en bar nära parkeringshuset. Ännu mer förvirrade än dagen innan över de båtar vi fastnat för. Läste broschyrer och drack vin på kvällen.

Tredje dagen gick jag och shoppade och Lasse var en stund på mässan. Traäffades några timmar senare och åt lunch vid 14-tiden. Åkte hem och tog ett bad i poolen på hotellet. På kvällen åkte vi till en närliggande restaurang. Imorgon skulle vi åka till Canet (46 mil) och titta på en annan katamaran.

No comments: